Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
E. von Manstein: Ztracena vitezstvi, F. von Bock: Mezi povinostmi a pochybostmi sice ne dustojnika ale taky dobry: A. Speer: V srdci treti rise |
|
|
|
Harm:Irwin Shaw:správně dík za opravu | |
|
|
Honza M. H. Guderian - Achtung,Panzer! |
|
|
|
DOTAZ OD: Unz 07.02.2003 14:39 Mail: [email protected] Moje stránky: linuxshit.kvalitne.cz Máte někdo doporučení ,, na knížku jakéhokoliv německého důstojníka (velitele) ?? O 2.svět. válce ?? Mám Pattnovu " Válka mýma očima " !! Zajímal by mě ovšem pohled z druhé strany barikády ?! Znáte něco takového Unz |
|
|
|
Prodám knihu "Obrněná technika 2 (Německo 1919-1945 II.část)". | |
|
|
ishi: Nejde náhodou o ten šílený americký film ze 70. let, kde to úplně překroutili? Kdysi jsem ho viděl na RTL. | |
|
|
DOTAZ OD: piedre 01.02.2003 15:07 (1)dial038.lm.nextra.sk ZDARVIM! Opäť sa chcem spýtať, či niekto nevie, kde by som mohol kúpiť knihu Clausewitz: O válce. Ak o tom čosi viete, napíšte. Dík |
|
|
|
Ahoj vsem Chci se jen zeptat, zda nekdo vite, kde by sel sehnat film "Operation Daybreak" ....melo by se to tykat atentatu na Heydricha.....Vim, ze tento diskusni klub je zalozen na knihy, nikoliv na filmy, ale rikam si: Zkusit to muzu..... Za pripadne rady, napady atd. diky [email protected] |
|
|
|
ROMMEL, Mladé levy - Irwin Shaw, nie? Ale je to fakt výborná kniha. | |
|
|
Heinz Guderian-Achtung Panzer A z beletrie Shoe-Mladí lvi |
|
|
|
Deliquent: Promiň, ale necheš toho DeGrelleho zopakovet ještě desetkrát? Chtělo by to něco nového. Mě v poslední době zaujalal záznam z konference historiků v Praze "Válečný rok 1944". Fakt doporučuju. |
|
|
|
Od J.Rajlicha-Na nebi hrdeho Albionu 1-4 Leon Degrelle-Tazeni v Rusku 1941-45 |
|
|
|
Doporučoval bych vám následující autory a jejich tituly - Alan Bullock (Hitler a Stalin), John Keegan (První světová válka a Druhá světová válka), Liddell Hart (Historie první světové války a Dějiny druhé světové války) a Michael Borovička (Pearl Harbor 1941). | |
|
|
Nevím, já sem čet, že je docela dobrá | |
|
|
Samotaar: snad nemyslíš tu od M. Johna? Slyšel jsem že je to pěkný šmejd. | |
|
|
Sháním knihu "Československé letectvo v roce 1938" pokud byste ji někdo měl (a chtěl prodat :) ), nebo věděl, kde se dá sehnat tak mi prosímvás dejte vědět. | |
|
|
Asi nejlepší jsou od Tomáše Pasáka: "K historii českého fašismu" (z 1985) totež, ale více rozpracované a zbavené předlistopadové ideologie: "Český fašismus 1922-1945 a kolaborace 1939-1945" (z r.1999). Kniha od Nakonečného je vhodným doplněním těchto knih (jiný úhel pohledu). Ostatní (Gregorovič, Gajanová...) stojí za prd. |
|
|
|
Zdravim,neznate nahodou neco o historii ceskeho fasismu?Doma mam Vlajku od Nakonecneho a Vzestup a pad gen. Gajdy.Diky moc. | |
|
|
Fensalir Cone:Jo náhodou ji mám půjčenou můžeš ji sehnat v knihovně v Pce. | |
|
|
Hezký knihy o německejch JG teď jsou na objednání v LK. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii