Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
![]() |
E. von Manstein: Ztracena vitezstvi, F. von Bock: Mezi povinostmi a pochybostmi sice ne dustojnika ale taky dobry: A. Speer: V srdci treti rise |
|
|
Harm:Irwin Shaw:správně dík za opravu | |
|
|
Honza M. H. Guderian - Achtung,Panzer! |
|
|
|
![]() |
DOTAZ OD: Unz 07.02.2003 14:39 Mail: frankice@post.cz Moje stránky: linuxshit.kvalitne.cz Máte někdo doporučení ,, na knížku jakéhokoliv německého důstojníka (velitele) ?? O 2.svět. válce ?? Mám Pattnovu " Válka mýma očima " !! Zajímal by mě ovšem pohled z druhé strany barikády ?! Znáte něco takového Unz |
|
|
Prodám knihu "Obrněná technika 2 (Německo 1919-1945 II.část)". | |
|
|
![]() |
ishi: Nejde náhodou o ten šílený americký film ze 70. let, kde to úplně překroutili? Kdysi jsem ho viděl na RTL. |
|
|
![]() |
DOTAZ OD: piedre 01.02.2003 15:07 (1)dial038.lm.nextra.sk ZDARVIM! Opäť sa chcem spýtať, či niekto nevie, kde by som mohol kúpiť knihu Clausewitz: O válce. Ak o tom čosi viete, napíšte. Dík |
|
|
Ahoj vsem ![]() ![]() Za pripadne rady, napady atd. diky ![]() ishi@centrum.cz |
|
|
|
ROMMEL, Mladé levy - Irwin Shaw, nie? Ale je to fakt výborná kniha. | |
|
|
Heinz Guderian-Achtung Panzer A z beletrie Shoe-Mladí lvi |
|
|
|
![]() |
Deliquent: Promiň, ale necheš toho DeGrelleho zopakovet ještě desetkrát? ![]() Mě v poslední době zaujalal záznam z konference historiků v Praze "Válečný rok 1944". Fakt doporučuju. |
|
|
Od J.Rajlicha-Na nebi hrdeho Albionu 1-4 Leon Degrelle-Tazeni v Rusku 1941-45 |
|
|
|
Doporučoval bych vám následující autory a jejich tituly - Alan Bullock (Hitler a Stalin), John Keegan (První světová válka a Druhá světová válka), Liddell Hart (Historie první světové války a Dějiny druhé světové války) a Michael Borovička (Pearl Harbor 1941). | |
|
|
Nevím, já sem čet, že je docela dobrá | |
|
|
![]() |
Samotaar: snad nemyslíš tu od M. Johna? Slyšel jsem že je to pěkný šmejd. |
|
|
Sháním knihu "Československé letectvo v roce 1938" pokud byste ji někdo měl (a chtěl prodat :) ), nebo věděl, kde se dá sehnat tak mi prosímvás dejte vědět. | |
|
|
![]() |
Asi nejlepší jsou od Tomáše Pasáka: "K historii českého fašismu" (z 1985) totež, ale více rozpracované a zbavené předlistopadové ideologie: "Český fašismus 1922-1945 a kolaborace 1939-1945" (z r.1999). Kniha od Nakonečného je vhodným doplněním těchto knih (jiný úhel pohledu). Ostatní (Gregorovič, Gajanová...) stojí za prd. |
|
|
Zdravim,neznate nahodou neco o historii ceskeho fasismu?Doma mam Vlajku od Nakonecneho a Vzestup a pad gen. Gajdy.Diky moc. | |
|
|
Fensalir Cone:Jo náhodou ji mám půjčenou můžeš ji sehnat v knihovně v Pce. | |
|
|
Hezký knihy o německejch JG teď jsou na objednání v LK. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii