Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
James007: Battlefield 1942: Datadisk Road To Rome (1CD) mám. Mám i jiné, třeba Datadisk Spearhead do Medal Of Honor (1CD), Vietcong (2CD) a další.... Kdybych ti to poslal, tak by to bylo počítačové pirátství. Ale napiš mi na mail [email protected] a třeba se nějak domluvíme... |
|
|
|
Shanim kamuflaze Whitleyu, ktere se zucastnily akce Bruneval. Dik. | |
|
|
M.B A máš ho? Shanim ho!!!! | |
|
|
Sháním foto z ústupu Němců od Brna na sever směrem na Letovice, Svitavy, Poličku. Existují prý fotky od letovic opuštěné ntechniky. Prý Pz IV, Jagdpanther atd. | |
|
|
re David Gore: Super, pokud můžeš, hoď mi to na PM. díky. | |
|
|
Kdysi se tady scháněl ten známý nacistický píšťalkový a bubínkový pochod. Máte to ještě někdo? Měl bych zájem. Jen o ten pochod v dobré kvalitě, ostatní dechovky a jiné sr**ky nechci. Preferuji MP3 na PM a nebo mi pošlete kde to najdu. Jako protihodnotu nabízím původní německou příručku na ovládání tanku Tiger I z roku 43 v PDF. | |
|
|
Battlefield 1942: Datadisk Road To Rome (1 CD) | |
|
|
Jana: Na Battlefielda je datadisk a je tam italská kampaň!!!! | |
|
|
James007: Na Battlefielda datadisky nejsou jen nové mody : Deser Combat - mapy převedeny do pouštní bouře zabýra asi 1 CD. Pavel | |
|
|
Glynwed: je to ještě k mání???Klidně bych to koupila. | |
|
|
Rommel: Tak to beru. Sem s tym! Das ne aj bonus? treba 10 nakladaku paliva?:o))) | |
|
|
STC: Rommelovi by to asi nevadilo:o)) | |
|
|
Pavel: 150 000Kč? Sas zblaznil. Sak je to rok vyroby 1944!!!:o))) | |
|
|
James007 T34/85 model 1944 s úženou věží za stopadesát tisíc pojízdý | |
|
|
ROMMEL: S obohacenym uranem nebo s ochuzenym uranem? To je hochu velky rozdil. S tim obohohacenym bys udelal asi vetsi diru do sveta nez s tim ochuzenym. | |
|
|
jamez:No jen dva naklaďáky ale jestli chceš ma spoustu munice sobohaceným uranem..:))) | |
|
|
Rommel! Neva. Je pojízdný? Máš k tomu aj ostré střelivo?? | |
|
|
Jamez: mam tu T-34,nevadí že prošla koreou?.)Nebo IS-2.. |
|
|
|
JO a nebo Panzera IV | |
|
|