Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
jana: je ta helma ještě aktuální? | |
|
|
Algernon: kuju,bejt ženská tak ti dam pusu..ale máš smůlu...ale fakt děkuju... | |
|
|
jana: to je skutečně orig helma? Za kolik? | |
|
|
jana:a za kolik?Má originál vnítřek?Má původní barvy,nebo je i s potahem? | |
|
|
Nescháníte někdo originální SS helmu, nějak mi doma jedna přebývá. | |
|
|
Nemáte někdo náhodou (třeba i postavenou) A-300 1/72, který by ste se chtěli zbavit? | |
|
|
robo:mrknu se ti po krámcích.... | |
|
|
rommel.. myslim ze ano,Dragon to robil pod cislom 6141, o inej firme neviem vedel by si o niecom? |
|
|
|
robo máš na mysli leichter Beobachtungspanzerwagen? | |
|
|
nazdar nazdar zhanam SdKfz 250/5 v 1/35 na Slovensko sa "zevraj" nedovaza... tak ak niekto o nom vie, budem rad... dikes |
|
|
|
model Churchill 1/35, Tamiya 35210. Vlastníte-li někdo přebytečný kus, nebo pokud jste ho viděli někde v obchodě, dejte, prosím, hlášku . Díky |
|
|
|
Algy>něco nového? | |
|
|
Predam Kriz za zasluhy III. triedy, obodbie 1.sv.vojna. Cenu neviem, ohodnotte. Je to bez stuhy a bez krabicky. Odpiste na [email protected] hezo.webpark.sk/kriz.jpg ale musite tuto adresu vypisat rucne do noveho okna, inak to nejde |
|
|
|
milanek> Za kolik ten batoh(popř. co to je zač,tele?brotbeutel?) Plynová maska je v pouzdru nebo ne a ty boty sou v jakym stavu,hlavně velikost. |
|
|
|
Nechce n2kdo original botky ss?taky mam blembak,bajonet,batoch a plyn.masku.zaručeně dobove. | |
|
|
Gore...něco bejvalo ve tsarších ročnících ATM... | |
|
|
Algernon:omluv moji neznalost římských číslic,ne dělam normálně tu "61ku" z Iráku. Jo ta německá kamufláž mě hodně zajímá!!!:) |
|
|
|
Dik, mrknu se tam. | |
|
|
guano: Nějaká čísla jsem ještě viděl v Krakatitu a v MPM v Myslíkově /tam si nejsem jistý/ | |
|
|
Panove, sorry ze zase otravuju, ale neprodavate nekdo jednotliva cisla nebo i cele rocniky casopisy PKR (Plastic Kit Revue) ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte