Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Jo někdo tuje komu by stačila fotka.Zavolej na tohle telefonní číslo:777563784.Sven | |
|
|
hledám někoho, kdo se vyzná v helmách a plyn. maskách z 2. svět. vál. Mám nějaký doma a nemůžu určit ke komu patří. Je tu někdo komu stačí na poznání fotka. | |
|
|
HOFI:Vďaka za ponuku,ale podklady mám.Už len zohnať kit. | |
|
|
Lidi to fakt někdo nemá nic na čenž nebo prodej ze skopčáckých věcí?Kdyby ano pište na [email protected],nebo pište či volejte na tel:777563784.Moc dík. | |
|
|
brano: Zaujímajú ťa Bergepanthery? Mám jednu celkom dobrú poľskú publikáciu, kde je množstvo péroviek rozličných nástavieb Bp. Waldemar Trojca: PzKpfw. V Panther vol. 5. Je to zamerané na Ausf. D, A a už spomínané Bergepanthery. Ak by si mal záujem, tak sa môžme dohodnúť a niekedy sa v Košiciach stretnúť. |
|
|
|
To Seven:Mam doma nemecky slovnik.Ches? | |
|
|
Nepotrebný Bergepanther 1:35 od Italeri by sa u nejakého Slováčiska nenašiel? Prípadne Panther D/tuším lisovali i so staršou veliteľskou vežičkou/.Dobierka.Osobne KE. | |
|
|
To david gore: Pošleš mi ten seznam, ppprosím? | |
|
|
Kupuji vše coje Německé nebo popřípadě výměna.Pokud něco máte co byste chtěli dát prič kupuji.Na telefoním čísle:777563784.Děkuji tomu kdo se ozve.sven | |
|
|
david gore: Moh bych nějaké vidět nebo aspoň nějakej seznam... prosím pošli to na mail mailto:[email protected] a vyřídit to můžem právě přes mail, dík. v současný době nemám zdání co bych ti za to moh nabídnout, nevím, co sháníš, co sbíráš..... | |
|
|
Ahojte. Máte někdo fotky z ruské fronty? Např od Leningradu, Stalingradu a Kursku? | |
|
|
Tak jsem to skounul. Ch+ch i National Geographics o Guadalcanalu a Bismarckovi. Skvělý !! Na Guadalcanal se se mnou koukala segra a taky se ji to libilo, to jsem se divil Algy moc díky, zasloužený trest Tě nemine :)))) | |
|
|
Sleduju, že všichni co to viděli už za komančů to sledují i dneska. Tehdá to byl propadák, dneska si to člověk vychutná | |
|
|
hartmann: taky žeru ten seriál | |
|
|
zrovna zítra jedu domů!!! já se tak těším!! :))) To mi ségra ještě k tomu nahrávala Chlapce a chlapy :)) | |
|
|
Holt, kdo dřív příjde, ten dřív žere, mele, .... | |
|
|
psal jsem mu na mail a už ji nemá | |
|
|
Bengas: Možná bych měl zájem o tu helmu, co znamená cena dohodu? | |
|
|
Sháním sumky ke kar98k. Černá barva a pokud možno dva kusy.SMS 728 310 703 | |
|
|
ahoj shanim prachy a mam na prodej vystreleny patrony, ktery jsem nasel na omaha beach pred rokem. Jeste mam nemeckou uniformu. Helmu mam 2x cena dohodou! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte