Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Krtek2 napsal v č. 5909: Pár fotek interiéru a zejména různých detailů (motor, pojezdová kola, převodovka atd.) je v knize Československá obrněná vozidla 1918-1948 od Klimenta a Franceva. "Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte fotky interiéru tanku Lt 35, nějak je nemůžu na internetu najít." |
|
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte fotky interiéru tanku Lt 35, nějak je nemůžu na internetu najít. | |
|
|
Mam otazku na skusenosti s domacou vyrobou odlievanych doplnkov na modely a hlavne na pracu s formou s lukaprenu? Da sa odlevat priamo kopia dielov z original plastovej stavebnice? | |
|
|
mato napsal v č. 5906: to máš pravdu, ale přece jen když jsem dělal tu mojí T34 v zimním kabátě, byl jsem o nějaký ten pátek mladší, internet u nás ve vsi nikdo neměl a o obrázky skutečných strojů byla nouze. Takže jedinou inspirací mi byl časopis Modelář a tak jsem tank barvil podle pana Jimeneze. Technika se osvědčila a dle mě se model celkem vydařil "ono zase nie je problem mat model v impresionisme ale predsa len sa treba riadit fotkami zvlastne skusenosti viem ze potom sa takym modelom da aj lepsie prezentovat." |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 5903: ono zase nie je problem mat model v impresionisme ale predsa len sa treba riadit fotkami zvlastne skusenosti viem ze potom sa takym modelom da aj lepsie prezentovat. "i při troše fantazie se dá docílit pěkného výsledku" |
|
|
|
ado napsala v č. 5902: ze ty skor myslis D-cka...vsak adinko...skus si google...nielen obrazky ale aj weby a skus tam podavat aj mena jednotiek ktore tam bojovali...nieco najdes urcite...ked potrebujes nieco konkretne tak povec co... "na Pz.5 Panther aufs.A ktore bojovaly pri Kursku" |
|
|
|
Mne sa s bielou pracovalo perfektne. A tie možnosti na patonovanie ! ...... nemám slov | |
|
|
Bílá je dobrá, a na sovětských tancích to vypadá opravdu dobře. Američani a němci mají moc pancéřové tanky takže už to není ono. Akorát nevím proč mezi modeláři koluje zvěst že zimní kamufláže jsou obtížné na zpracování? Mě se se zimou pracovalo příjemně a i při troše fantazie se dá docílit pěkného výsledku. Kdyžtak jukněte ke mě do fotogalerie. Mám tam Téčko které jsem maskoval opravdu jen podle fantazie. | |
|
|
potreboval by som nejake podklady na Pz.5 Panther aufs.A ktore bojovaly pri Kursku | |
|
|
Biele T-ečko by som bral ale SU-čko ? ..... hmmmmm asi ne Ohľadom tej zelenej: Ako to bolo po koncu vojny, tak to moc neviem, ale mam taky tušak, že sa tak skoro nezmenila Počas vojny sa davala taka aka bola, ale zaležalo to aj od vplyvu prostredia (mohla už byť vyblednutá, šedá, alebo ku koncu vojny dosť tmavá - nová) |
|
|
|
Georgy napsal v č. 5899: "Viem že "zelenejšia" farba už nebude, ale myslel som na značenia, čísla, kresby a podobne veci " no nekrut ockami...nic lepsie ako popisanu masinu napismi nenajdes...preto su ruske masiny najkrajsie v bielej. Inak zaujimalo by ma ci sa ruska zelena menila casom...teda ci aj po skonceni ww2 pouzivali rovnaky otien...teda ci aj v cecne(1.konflikt) boli v rovnakom image |
|
|
|
mato napsal v č. 5898: Na nete toho veľ nebolo ."na nete mas kopec fotiek o su-ckach nieco si najdes ale pochybujem ze nieco zazivnejsie ako celozelenu masinu najdes farebne fotky len z muzeii na tanxheavente" Viem že "zelenejšia" farba už nebude, ale myslel som na značenia, čísla, kresby a podobne veci |
|
|
|
Georgy napsal v č. 5897: 1.vec....na nete mas kopec fotiek o su-ckach nieco si najdes ale pochybujem ze nieco zazivnejsie ako celozelenu masinu najdes farebne fotky len z muzeii na tanxheavente "nezaživna" |
|
|
|
Práve pracujem na SU-100 od Zvezdy a potreboval by som nejake fotky (pokiaľ by sa dalo tak farebné). Ta verzija, ktoru robý zvezda s označením 22 a terčikom je trohchu "nezaživna" . Uvítal by som niečo lepšie. | |
|
|
VASILI!VODKU! napsal v č. 5891: "kto mi vie poradit nejaku stranku kde najdem kopu fotiek interieru Elefantu?" mam doma niekde zahrabnu nejaku publikaciu od jaguara...mal by tam byt postup na vytvorenie interieru...ale musim to najst...potrebujes to surne? alebo si skus stiahnut nieco z www.farposst.ru/phpBB2/viewforum.php?f=9 |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 5894: Mám doma ve skříni (obě verze vz.37), zatím vypadá na dobré provedení, uvidím (až se k němu někdy v daleké budoucnosti dostanu) jak bude lícovat. Poprvé ale vidím ty RVčka, škoda, že vše není v pětatřicetině "Pěkné modely čs. KPÚV 1:72......" |
|
|
|
henk.fox3000.com/profikit.htm Pěkné modely čs. KPÚV 1:72...a mimo jiné je zde také set pro interiér Elephanta... |
|
|
|
martin r. : hej to som uz skusal 10000x aj weby som hladal a naslo to akurat tak hovno | |
|
|
VASILI!VODKU! napsal v č. 5891: Co takhle skusit Google a jeho funkci "hledat obrázky" ? "kto mi vie poradit nejaku stranku kde najdem kopu fotiek interieru Elefantu? " |
|
|
|
kto mi vie poradit nejaku stranku kde najdem kopu fotiek interieru Elefantu? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC