Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)
|
|
---|---|
Pět nejčastějších vět, které ponorkáři říkali před smrtí: "Kam se podělo to akustické torpédo?" "V téhle mlze nás nikdo nenajde." "Podívejte, naše bombardéry!" "Vynořit!! Ten Liberator už je dávno pryč!!" "Prosimtě uhni, ty se s tím torpédem mazlíš!" |
|
|
|
Po kapitulaci Francie se ptá Francouzský voják Britského: "Nevzdáte se, když už jste poslední proti Hitlerovi?'' - "Proč bychom se vzdávali. Hrajeme ve finále a navíc doma." | |
|
|
Mussolini je po převratu zatčen a obklopen vojáky naložen do vozu. Než jsou zavřeny dveře, prohlásí: "Tohle je zřejmě první úspěšná operace italské armády" | |
|
|
Vojíni jsou na vojenském výcviku a velitel jim říká: "Tak vojíni a teď se budete všichni plazit po rovné zemi! V tom se ozve někdo z řad: "Jak se máme plazit po rovné zemi, když Země je kulatá? "Velitel se naštve a zařve: "Kdo to řekl?" A někdo z řad opět: "Koperník" Velitel na to: "Koperník, o dva kroky vpřed!!" | |
|
|
Na velkém vojenském cvičení jede poručík džípem po bahnité polní cestě a v zatáčce vidí jiný džíp, důkladně zapadlý v bahně. Zastaví, zasalutuje plukovníkovi a říká: "Pane plukovníku, váš džíp zapadl?" Zrudlý plukovník za volantem se zarazí, pak vyskočí z džípu, jde k poručíkovi, podá mu klíčky a suše prohlásí: "Můj ne, váš!" | |
|
|
Jste si jistý, že chtěj zmást teroristy? Takovej terorista snad není úplně blbej a navíc pochybuju, že by byla Nova Ahmadinejadova, Ossamova nebo Kimova oblíbená telka (rozhodně od doby co nemaj "Volejte řediteli", kde mohli ledaco vočíhnout užitečnýho), ale svýho diváka zblbnou určitě - "jedna základna v Hradci, druhá v Olomouci - tak blízko velkejch měst si to líbit nenecháme" . | |
|
|
Hartmann napsal v č. 512: což to, pokus byl, ale má to háček, bez pár věcí to nepřehraješ a já nevím jakých věcí "Kdyby byl někdo schopný z toho sejvnout screen, docela by mě potěšil, udělat ho není zrovna jednoduché" 62.84.131.229/local/nova/2007/TNOVINY/2007-0... kdyby si to chtěl někdo stáhnout mě osobně to nejde |
|
|
|
Honza M. napsal v č. 513: Tak jestli je to až takhle promyšlené, tak to smekám . Navíc když Jince umístili na Hradec Králové, tak jde o zabití dvou much jednou ranou , žije tam totiž moje ex-přítelkyně, tam ať si tu bombu teroristi klidně hodí . "Normální dezinformační kampaň, s cílem zmást teroristy. Co se ti na tom nezdá?" |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 512: Normální dezinformační kampaň, s cílem zmást teroristy. Co se ti na tom nezdá? "Vychutnejte si "inteligenci" pracovníků na Nově při pohledu na mapu ČR" |
|
|
|
www.nova.cz/tvarchiv/?238d=20.01.2007&23... Vychutnejte si "inteligenci" pracovníků na Nově při pohledu na mapu ČR. Poloha vojenských prostorů je pro ně zřejmě dodnes tajemstvím. Kdyby byl někdo schopný z toho sejvnout screen, docela by mě potěšil, udělat ho není zrovna jednoduché. |
|
|
|
Hádají se tři generálové, kdo má nejodvážnějšího vojáka.První říká- ,,Já mám nejepšího vojáka.'' A rozkázal svému vojákovi, aby skočil ze strážní věže.Voják poslechne vyleza na strážní věž a skočí dolů.Jak dopadne na zem, tak se zabije.Druhý voják od druhého generála se taky zabije.A ten třetí říká svému vojákovi:,,Ty půjdeš sám s coltem 45 do německých zákopů.'',,Trhněte si, pane'' , řekl vojín.Generál s hrdostí řekl ostatním generálům ,,To je ale odvaha''!! | |
|
|
Těsně vedle při písemkách z dějepisu v devátem ročníku ZŠ: (otázky si už domyslíte sami) 1. V čele Ruska ve 20. letech stanuli Hitler a Štefánik. 2. Těsně vedle při určování atentátníků R. Heydricha - Gábiš, Kvašín, Gabčít, Krupiš, Kubín, Kubišta, Kubič. 3. Pražské povstání skončilo osvobozením od Rusů, kteří přijeli den po konci. |
|
|
|
Führer přistoupí k Mussolinimu a zvedne paži v dokonalém árijském pozdravu a řízně pozdraví: "Ave, Imperator!" Údajný počátek první schůzky Hitlera a Mussoliniho, v podobě v níž koloval po Evropě. Duce blaseovaně odmávne římský pozdrav a s nezájmem odvětí: "Ave, imitator". |
|
|
|
Vtip rozšířený v Německu v roce 1944: Za náletů někteří při příchodu do krytu zdraví "Dobrý večer!" - to jsou ti co nálet čekali, a nešli ještě spát. Jiní zdraví "Dobré ráno!" - ti nálet nečekali a probudil je. Ale někteří přijdou a zdraví ostatní "Heil Hitler!" - to jsou ti co ještě nepřestali snít. |
|
|
|
Německej pohraničník za války potká švýcarskýho. Říká mu: "Víš co my u nás v Německu děláme s vašima novinama co šířej nepravdu a pomluvy vo našem Vůdci? My si s nima utíráme zadek!" Švýcarskej mu odpoví:"Jen si dejte pozor, abyste neměli zadek líp informovanej než hlavu." |
|
|
|
Hitler dostane na dva dni opušťák z pekla. Po dvoch dňoch sa vráti a celý znechutený hovorí Himlerovi: - Už nikdy nechcem ísť von. Je to tam hrozné. Celý svet je naruby. Nemci kšeftujú a Židia vedú vojnu. |
|
|
|
Rok 1945. Japonsko. Inštruktor pilotov kamikadze hovorí svojim zverencom: - Dobre sa pozerajte! Ukážem vám to iba raz. |
|
|
|
Bojovej výcvik mariňáků před Iwo Džimou: Seržant hodí mezi družstvo atrapu granátu. Devět maníků se na ni vrhne, aby ji zakryli vlastním tělem a zachránili kamaráda. Desátej se odkulí stranou. Sežant pochválí devět hrdinů, a tomu desátýmu říká: "Co, Joe, ty nechceš bejt hrdina jako tvoji kámoši?" Joe se podrbe na hlavě a pak povidá:"Pane,hrdinů tady máte už celkem devět, a ve skutečný akci přece musí zůstat někdo kdo o jejich obětavým činu podá hlášení." | |
|
|
kartinki.cz/images/3540860-Rendolf-sudet_age... | |
|
|
Lego-system KL users.erols.com/kennrice/lego-kz3.jpg users.erols.com/kennrice/lego-kz2.jpg Vyrobeny 3 kusy, prodány do uměleckého muzea. users.erols.com/kennrice/lego-kz.htm |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)