Československé uniformy a výstroj 1918-1939
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 7: To už jsem zjistil
"financové měli po válce čsl. lva. "
mbbb napsal v č. 7: mám dojem, že to bylo od druhé poloviny 50. let. "Později měli eSeNBáci hvězdu, ale nevím od kdy přesně." |
|
|
|
financové měli po válce čsl. lva. Později měli eSeNBáci hvězdu, ale nevím od kdy přesně. Nedávno jsme koupili čepici SNB - úplně jako měl major Zeman |
|
|
|
mbbb napsal v č. 5: Ano, stejně jako armáda skřížené meče. "a jaký knoflíky měli eSeNBáci hned po válce? tohle fakt nevím jistě, skřížený meče asi" |
|
|
|
a jaký knoflíky měli eSeNBáci hned po válce? tohle fakt nevím jistě, skřížený meče asi | |
|
|
mbbb napsal v č. 3: Tak to byl vědomostní test? Já jsem si říkal, že je divné, že bys to nevěděl. "správně! on to totiž málokdo ví a nedávno sem se o tom dohadoval s jedním" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 2: správně! "Protektorátní četnictvo mělo na knoflících zkřížené karabiny." on to totiž málokdo ví a nedávno sem se o tom dohadoval s jedním |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1: Protektorátní četnictvo mělo na knoflících zkřížené karabiny. "Když už je tady to hezké téma, víte někdo, jaké knoflíky měli na stejnokrojích četníci po březnu 39?" |
|
|
|
Když už je tady to hezké téma, víte někdo, jaké knoflíky měli na stejnokrojích četníci po březnu 39? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Československé uniformy a výstroj 1918-1939