Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
Martin R. napsal v č. 31: já s tim ani moc nepočítam, ale co kdyby? tam by se nahrnuly příznivci z celý čr "Jen abys pak nebyl zklamanej " |
|
|
|
jediné místo v Táboře, které mělo vliv za 2.sv. války, bylo zdejší gestapo sídlící v dnešním DDM. (ale zdejší půda bude asi určitě vymetená) no a potom, je tu stěna kde gestapáci popravovali...celkem zajímavý místo... nevíš ještě o něčem??? kulometný hnízdo, tábor, muničák... |
|
|
|
Mocny_Fanda: Jak myslíš... Jen abys pak nebyl zklamanej |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 29: tank není vlak "Na detektorwebu jsem četl že takovéto "zaručené" zprávy o tanku v rybníce,nebo tak podobně,byli asi tak v 95 procentech jen žvásty. " |
|
|
|
Mocny_Fanda: Kdyby to byla pravda,tak by to byla fakt docela senzace... Ale spíš bych počítal s tim že tam bude h****. Na detektorwebu jsem četl že takovéto "zaručené" zprávy o tanku v rybníce,nebo tak podobně,byli asi tak v 95 procentech jen žvásty. |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 27: nevim jestli to nejsou kindy starých babek ale za války tam prý spadnul německej vlak... ale kdo ví....právě že se chci juknout do táborský kroniky jestli to je pravda...."Nee,neslyšel.Povídej " to by bylo místečko, co? |
|
|
|
německý vláček... slyšel jsi o něm, ne?
Nee,neslyšel.Povídej |
|
|
|
sechtl-vosecek.ucw.cz/cml/desky/deska3399.html a tohle by mohlo být na náměstí |
|
|
|
sechtl-vosecek.ucw.cz/cml/desky/deska3396.html saly??? nevíš co to je za barák??? je to v Táboře |
|
|
|
to téčko je celkem zachovalý co? a ten první tank, není to Mk.IV Male? ale stejně je to fičák... jen tak náhodou najdou tank |
|
|
|
Saly napsal v č. 21: škoda, jsem chtěl vzít partu a jít hledat německý vláček... slyšel jsi o něm, ne? "S tím jordáme to asi nevyjde jelikož nejsou prachy." |
|
|
|
Saly: Ten stug je dobrej,ale tanků je tam víc: www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=28... www.detektorweb.cz/index.4me?s=show〈=1... www.detektorweb.cz/index.4me?s=show〈=1... www.detektorweb.cz/index.4me?s=show〈=1... |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 19: S tím jordáme to asi nevyjde jelikož nejsou prachy. "kdy se má vypouštět Jordán?" |
|
|
|
Tak ten Stug to je dost dobá kvalita co??Škoda že neni u Nás. | |
|
|
all, hlavně lidi z Tábora: 1) kdy se má vypouštět Jordán? 2) je v okolí Tábora nějaký místo kde měli němci svoje postavení nebo tábory??? |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 16: ten byl pod zemí nebo v křoví??? "www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=2988&mm=2&xb=2&vd=1" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 15: ok.....dík.....tadÿ to bude lepší... "Fando pište si to sem." |
|
|
|
Pridávam sa k Dzinovi - takúto tému tu už máme. | |
|
|
diiiiky moc vsem | |
|
|
je to manlicher model1895 pro armádu R.U. v tomto stavu cena tak do 500kč.Já bych za to víc nedal. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej