Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
sosák napsal v č. 477: drzost do nebe volající!!! "Nevim, ale slyšel někdo někdy o německé přilbě vzor 44 ?, mě to připomíná čistě východoněmeckou aukro.cz/prilba-helma-vz-44-nemecka-i1464914..." |
|
|
|
historik1 napsal v č. 481: To nevěřim že se někdo chytne, páč je tohle vlastně poválečný, ale vlastně proč ne, lidská blbost je věčná "Takze ceka ze se nekdo nachytá :))" |
|
|
|
sosák napsal v č. 479: Dle mě je to jednoduché.Na aukru se prodáva hlavně věci z Neměcka z období 1933-1945 .Takze ceka ze se nekdo nachytá :)) "Dobře, ale prodávat to na aukru jako repliku, přišemž to vlastně ani replika bejt nemůže, protože, jak sám píšeš, se k WH vlastně ani nedostala." |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 478: ano, tak to bylo "Jeden známý mi kdysi říkal, že tyto helmy byly opravdu původně navrženy pro WH, ale do jeho výstroje se nikdy nedostaly a po válce převzala design východoněmecká armáda " |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 478: Dobře, ale prodávat to na aukru jako repliku, přišemž to vlastně ani replika bejt nemůže, protože, jak sám píšeš, se k WH vlastně ani nedostala. "Jeden známý mi kdysi říkal, že tyto helmy byly opravdu původně navrženy pro WH, ale do jeho výstroje se nikdy nedostaly " |
|
|
|
sosák napsal v č. 477: Jeden známý mi kdysi říkal, že tyto helmy byly opravdu původně navrženy pro WH, ale do jeho výstroje se nikdy nedostaly a po válce převzala design východoněmecká armáda jako M1956. viz. en.wikipedia.org/wiki/Stahlhelm "Nevim, ale slyšel někdo někdy o německé přilbě vzor 44 ?" |
|
|
|
Nevim, ale slyšel někdo někdy o německé přilbě vzor 44 ?, mě to připomíná čistě východoněmeckou aukro.cz/prilba-helma-vz-44-nemecka-i1464914... | |
|
|
historik1 napsal v č. 475: cena velice neadekvátní no! tenhle vykuk je známej třeba na detektorwebu. Dával tam "ocenit" toho tankána, co nabízí v tý aukci. A div ho tam nezlinčovali. Spousta lidí to prý měla v rukách a je to kopie. Takže jestli tam má takových kousků víc, tak bych si od něj nikdy nic nekoupil. "aukro.cz/rozprodej-velke-sbirky-oblec eni-met...á vím že s tím aukrem tady smrdí pořád ale tohle mě dostao.ta blůza tankistická,bodáky.nádhera ale nevím jestli toje optimální cena" |
|
|
|
aukro.cz/rozprodej-velke-sbirky-obleceni-met...á vím že s tím aukrem tady smrdí pořád ale tohle mě dostao.ta blůza tankistická,bodáky.nádhera ale nevím jestli toje optimální cena | |
|
|
Ero napsal v č. 472: Asi si můžeš vybrat, jestli písmenka, nebo horskýho myslivce "Ta od horských myslivců už vypadá líp (ale nevím proč ji tam má)" |
|
|
|
historik1 napsal v č. 471: Mne zajímá spíš ta cena , ale tohle je fakt mazec, chtít za skopčáckou čepičku 52500 kč, hlavně nechápu český lidi, kterejm se tohle může líbit, já osobně nebrat! "zajímalo by mě co znamenají ty písmena J+L." |
|
|
|
historik1 napsal v č. 471: To jsem nikde neviděl, ale ta brigadýrka mi příjde celá nějaká divná. Ta od horských myslivců už vypadá líp (ale nevím proč ji tam má) "aukro.cz/original-dustojnicka-ss-brig adyrka-... zajímalo by mě co znamenají ty písmena J+L." |
|
|
|
aukro.cz/original-dustojnicka-ss-brigadyrka-... zajímalo by mě co znamenají ty písmena J+L. | |
|
|
Ero napsal v č. 469: Tak snad se pak bude líbit i na aukru "Je v dobrým stavu a i kondici na svůj věk! Aspoň tě nebudou podezřívat že to je replika Je vážně hezká " |
|
|
|
Je v dobrým stavu a i kondici na svůj věk! Aspoň tě nebudou podezřívat že to je replika Je vážně hezká | |
|
|
Ero napsal v č. 465: Nafotil jsem toho víc, ale nešlo to sem vložit pro svoji velikost, bohužel jen ta jedna "Kdyby si měl pěkný fotky tak je sem můžeš hodit" |
|
|
|
Krojc napsal v č. 466: Od flaku to asi nebude , ale udělal jsem jednu fotku, tak pánove mrkněte, a ohodnoťte, ale podle mě na svuj věk furt docela pěknej kousek "od flakové střepiny " Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
sosák napsal v č. 464: Mno, udělej k ní curriculum vitae, že jako je to asi od flakové střepiny (což může být) . "byla natržená na prsou" |
|
|
|
sosák napsal v č. 464: Znám, ale musí to bolet. Kdyby si měl pěkný fotky tak je sem můžeš hodit, nebo potom alespoň odkaz na aukci. Byl bych na to zvědavej "No ve 100 procentní kondici už neni, ale jinak je celkem dobrá, je natržená v podpaží, a ještě byla natržená na prsou, což je tak nějak amatérsky opravený , znáš to peníze jsou potřeba na opravu baráku, tak musim něco pustit" |
|
|
|
Ero napsal v č. 463: No ve 100 procentní kondici už neni, ale jinak je celkem dobrá, je natržená v podpaží, a ještě byla natržená na prsou, což je tak nějak amatérsky opravený , znáš to peníze jsou potřeba na opravu baráku, tak musim něco pustit "Záleží na stavu Ale jestli ji vystavíš tak od 5 000,-- tak spoousta lidí rádo přihodí. Být tebou tak se ji nezbavuju teda!" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej