Co by se stalo kdyby…
|
|
---|---|
langos tohle byla zcestná otázka spíše by měla znít jetsli by ho byli schopni udržet dýl | |
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 515: Máš pravdu, dřív nebo později by přecejenom padl, jenom asi o nějakou dobu později. "Proti komu, Žukovovi? Tak by ho dobil Koněv. I proti Koněvovi? Tak by ho dobil Amík, atd." |
|
|
|
Langos napsal v č. 514: Proti komu, Žukovovi? Tak by ho dobil Koněv. I proti Koněvovi? Tak by ho dobil Amík, atd. "Co by se asi dělo, kdyby Němci ubránili Berlín? Je to sice málo pravděpodobné, ale co kdyby?" |
|
|
|
Co by se asi dělo, kdyby Němci ubránili Berlín? Je to sice málo pravděpodobné, ale co kdyby? | |
|
|
jo cassius to byl celkem vážnější důvod, mohlo by bejt zajímavý kdyby jim to vyšlo | |
|
|
Elvis máš nějaký konkrétní čísla? | |
|
|
Doolitlův nálet taky znamenal schávelní Jamamotova plánu vylodění na Midway, aby se tak předešlo opakovaným náletům na Tokio. | |
|
|
Prostí Japonci to nevedeli, ale armáda sa zľakla, čo keby najbližšie Američania bombardovali cisársky palác. Preto posilnili vzdušnú ochranu Tokia o niekoľko skupín stíhačiek a lietadlá, ktoré by inde bojovali proti Američanom takto nečinne čakali v Tokiu. | |
|
|
Cassius Chaerea: Více přidalo Amričanům. Prostí Japonci ani nevěděli, že je Američané bombardovali. | |
|
|
giro.c napsal v č. 507: Jo to beru. Taky se vlastně tak stalo. Jen je otázka jestli to víc přidalo na morálce Američanům nebo ubralo Japoncům. "Cassius ten nálet neměl japoncům nic udělat. Více méně měl povzbudit miorálku Spojenců v Pacifiku." |
|
|
|
Cassius ten nálet neměl japoncům nic udělat. Více méně měl povzbudit miorálku Spojenců v Pacifiku. | |
|
|
Tom napsal v č. 504: Jo Amerika, země neomezených možností . "A Ty víš, koho si vzal J.D. jako učitele startů na krátké dráze? To přece taky nebyl pilot bombardérů. " |
|
|
|
Tom napsal v č. 504: Ono je vlastně pravda že zrovna nic moc v tom Tokiu nerozmlátili, ale na to že jich letělo tak málo tak to celkem ušlo. Trochu mi to připomíná odvetnej nálet Rusů 8 srpna 41 na Berlín s 13 IL4, ti tam toho taky moc neudělaly. Několik bomb spadlo na zbrojovku na severu Berlína a taky schodili pár letáků. Holt kdo spí na vavřínech ten je pak nas**nej když ho něco vzbudí. "Zrovna tady moc nešlo o zkušenosti bombardovacího pilota - ani žádní takový ještě nebyli." |
|
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 502: "A ty bejt Doolitlem" A Ty víš, koho si vzal J.D. jako učitele startů na krátké dráze? To přece taky nebyl pilot bombardérů. Zrovna tady moc nešlo o zkušenosti bombardovacího pilota - ani žádní takový ještě nebyli. I když je samozřejmé, že není právě logické, aby Amerika riskovala své první hrdiny. To se skutečně mohlo dít jen ve filmu. Ve skutečnosti Welch a spol. už toho mnoho bojově nenalétali. |
|
|
|
no když to zmák pozemní pilot bombarďák tak s jistou dávkou štěstí | |
|
|
Tom napsal v č. 500: A ty bejt Doolitlem vzal by sis jako piloty středních bombardérů které mají vzlétávat z letadlových lodí, stíhací piloty a ještě k tomu "pozemní"? "Proč ne? Jimmy Doolitlle byl přece taky stíhač." |
|
|
|
Tome kde ty se tady bereš, tebe jsem už neviděl leta | |
|
|
tomasek napsal v č. 498: Proč ne? Jimmy Doolitlle byl přece taky stíhač. "No taky bych chtěl vidět, jak se stíhači létají na bombardérech..." |
|
|
|
Kralik napsal v č. 497: Ale koukat se na to dá, ï když v sobotu to neuvidím (i když jsem to už několikraát viděl), protože mám jiné příjemnější starosti... "tomasek: já vím, že to neni zas tak super rekonstrukce jak o tom amíci mluví" |
|
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 491: To myslíš Bena Aflecka s tím druhým, že? No taky bych chtěl vidět, jak se stíhači létají na bombardérech... "Nejlépe jsem se pobavil když ti dva borci, co sundavali nad Pearl Harborem zera s těma tomahawkama(nebo co to měli), si pak sedli do bombrů a uháněli si to na Tokio." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Co by se stalo kdyby…