Vojenská muzea, památníky, výstavy, akce
|
|
---|---|
Tak to je opravdu a nejde ani tak o peněžní škodu, ale o to, že takové věci se už dneska neseženou. Moc by mě zajímalo, jestli by tohle někdo udělal třeba s Monou Lisou a co by s ním následně provedlo veřejné mínění a spol. Sice to není úplně přesné přirovnání, ale je to víceméně podobné... | |
|
|
Hofi-247: Škoda slov. Bohužel, takových blbců je všude stále ještě dost... | |
|
|
curahee: A jéje. |
|
|
|
Hofi(249):Nech toho,už jsi v elitě! | |
|
|
Asi nějakej modro knížečkovej pacifista! | |
|
|
Napchať mu tu výbušninu do prdele!!!! Ospravedlňujem sa za niektoré výrazy, ale veď uznajte... |
|
|
|
Chápete toto ? : www.stv.sk/sprava.php?id=6018 Som sa musel prihlásiť na frontu a dať to tu. Som to nevydržal - tak ma to nasralo! |
|
|
|
Ondík: Tak môže hádať niekto iný. | |
|
|
Hofi: Tom už zviřátko ví z on-line okna . | |
|
|
Tom: Začína to Sch a končí na e. | |
|
|
Ondik: Diky... | |
|
|
Guano:Stálo tam v oboře s pásama nahoře.. | |
|
|
Ondik: Tak to me napada jen jedna otazka: nebylo to zviratko nejakou dobu v Melnice ? | |
|
|
guano napsal v č. 237: Kdepak, kočkovité šelmy nebrat, myslím plaza s krunýřem. " Ondik (232): Diky. BTW: Myslis to zviratko predelane z T-34 (myslim ze z Rokycan" |
|
|
|
Ondik (232): Diky. BTW: Myslis to zviratko predelane z T-34 (myslim ze z Rokycan) ? | |
|
|
Guano - LTvz.38, T-34 / možná i překvápko v podobě zviřátka/ a další poválečné sov. tanky až do modernizace T-72... | |
|
|
U prvně jmenovaného bych se tomu ani nedivil, ale je to můj soukromý názor. | |
|
|
david gore napsal v č. 229: Smiem sa spýtať, že prečo? "Armyfort ostatně také odmítá prodávat knížky J.Nováka a Vaňourka se Stehlíkem.... " |
|
|
|
To Ondik: Reaguji na nastenku - nevis jaka vozidla budou na tankovem dni v lesanech k videni v pohybu? | |
|
|
arnošte, mrkni se na stránky armyfortu, tam je snad úplně vše. Jsem zvědav, co se bude dít na Křížku (38), vloni jej nějací týpkové vyklízeli. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Vojenská muzea, památníky, výstavy, akce