Vojenská muzea, památníky, výstavy, akce
|
|
---|---|
![]() |
Tak to je opravdu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Hofi-247: Škoda slov. Bohužel, takových blbců je všude stále ještě dost... |
|
|
![]() |
curahee: A jéje. ![]() |
|
|
![]() |
Hofi(249):Nech toho,už jsi v elitě!![]() |
|
|
![]() |
Asi nějakej modro knížečkovej pacifista! |
|
|
![]() |
Napchať mu tu výbušninu do prdele!!!! Ospravedlňujem sa za niektoré výrazy, ale veď uznajte... |
|
|
![]() |
Chápete toto ![]() Som sa musel prihlásiť na frontu a dať to tu. Som to nevydržal - tak ma to nasralo! |
|
|
![]() |
Ondík: Tak môže hádať niekto iný.![]() |
|
|
![]() |
Hofi: Tom už zviřátko ví z on-line okna ![]() |
|
|
![]() |
Tom: Začína to Sch a končí na e. ![]() |
|
|
![]() |
Ondik: Diky... ![]() |
|
|
![]() |
Guano:Stálo tam v oboře s pásama nahoře..![]() |
|
|
![]() |
Ondik: Tak to me napada jen jedna otazka: nebylo to zviratko nejakou dobu v Melnice ? |
|
|
![]() |
guano napsal v č. 237: Kdepak, kočkovité šelmy nebrat, myslím plaza s krunýřem. " Ondik (232): Diky. BTW: Myslis to zviratko predelane z T-34 (myslim ze z Rokycan" |
|
|
![]() |
Ondik (232): Diky. BTW: Myslis to zviratko predelane z T-34 (myslim ze z Rokycan) ? |
|
|
![]() |
Guano - LTvz.38, T-34 / možná i překvápko v podobě zviřátka/ a další poválečné sov. tanky až do modernizace T-72... |
|
|
![]() |
U prvně jmenovaného bych se tomu ani nedivil, ale je to můj soukromý názor. |
|
|
![]() |
david gore napsal v č. 229: Smiem sa spýtať, že prečo? "Armyfort ostatně také odmítá prodávat knížky J.Nováka a Vaňourka se Stehlíkem.... " |
|
|
![]() |
To Ondik: Reaguji na nastenku - nevis jaka vozidla budou na tankovem dni v lesanech k videni v pohybu? |
|
|
![]() |
arnošte, mrkni se na stránky armyfortu, tam je snad úplně vše. Jsem zvědav, co se bude dít na Křížku (38), vloni jej nějací týpkové vyklízeli. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Vojenská muzea, památníky, výstavy, akce