Letci s nášivkou Czechoslovakia
|
|
---|---|
jo o tech pilotech, to samozrejme ano, ale tahle diskuze docela vadne tak jsem ji chtel trochu povzbudit...nic vic nic min | |
|
|
Barte, pozor na tyto výroky. Rozhodně si o nich máme co říct. | |
|
|
nevim co by o tech letcich melo byt jeste receno. Snad kdyz mel letec tuto nasivku a sundali ho mel docela problem. Ale je pravda, ze jeho prislusnost zjistili bez te nasivky. do oci bijici je i pripad gestapaka vRAF augustina Preucila. | |
|
|
No, ono se to nejdřív jmenovalo myslim Fejfar a Alois Vašátko. Tak to DuGalle po připomínce Hartmanna změnil na Piloty s nášivkou Czechoslovakia a já jsem dal návrh jak to ještě zobecnit. | |
|
|
Možná bych to ještě změnil na Letce s nášivkou Czechoslovakia... Tuhle poznámku. Vždyť se to tak jmenuje.... |
|
|
|
Honza: Nechápu... | |
|
|
Kralik: ????? | |
|
|
Možná bych to ještě změnil na Letce s nášivkou Czechoslovakia... | |
|
|
Možná to zachrání lehká změna názvu... | |
|
|
nezapoměňte pro každé to jedno jméno založit zvláštní téma | |
|
|
...Bunzla, Nývlta, Nováka, Cukra, Krézka, Kuta, Mansfelda, Menšíka, Stříhavku, Bobka...? | |
|
|
Copak by jsi o nich chtěl vědět Namátkou Kreon, Guano, Honza, Algernon a další Ti rádi zodpoví Tvé jistě zasvěcené dotazy. Znáš naopak Ty třeba Hanuše, Veselého, Kordu, Jakše, Vilda, Doležala, Nedvěda, Breicetla, Smika, Vaculíka, Pípu, Liškutína, Františka...? | |
|
|
Doufám, že je alespoň někdo z tohoto fóra bude znát |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Letci s nášivkou Czechoslovakia