Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Aspoň v něčem se shodneme | |
|
|
Kralik napsal(a):Z bombardovacích bych zařadil B-17 a Mosquito. Mosquito...souhlasím |
|
|
|
Dobrýje Horten,který posunul tvar letadel hodně dopředu. Ale nejvíc se mi líbí Messerschmitt Bf 109. |
|
|
|
GeeFo napsal(a) v č. 22: "AP 41 Mustang " to by ma celkom zaujimalo co je to za lietadlo... Pod menom Mustang poznam P-51 a je slusny rozdiel medzi verziami B,C a D |
|
|
|
Chlapi AP 41 Mustang a samozrejme starý dobrý SPITFIRE | |
|
|
Fox 2 napsal(a) v č. 18: "jak byste zhodnotily film Oddíl 10 z Navarone??? " od toho máš jiný téma: filmy o WWII |
|
|
|
Nejkrásnější éro té doby je Dakota. A s ním ještě možná DH.91 Albatros. Spit, Mustang, Corsair i Mosquito mi to jistě prominou | |
|
|
Já hlasuji pro Dewoitine 520 !!! | |
|
|
jak byste zhodnotily film Oddíl 10 z Navarone??? | |
|
|
Mně se docela líbí He- 111 a B-17 | |
|
|
Nejelegantnější je pro mne jednoznačně Spitfire. Ale i taková "Štuka" má něco do sebe - je tak ošklivá, až je krásná... |
|
|
|
Hlas pro Me-262. | |
|
|
První je jednoznačně Spitfire, nemůžu si jako patriot odpustit Avii B-135, jako já si nemůžu odpustit Fw-190D/Ta-152, Schwalbe byla taky mooc krásná. Ale jedničku má prostě Spit. |
|
|
|
Spit není hezčí | |
|
|
SCHWALBE | |
|
|
Naprosto dokonalé tvary má Mustang a Spitfire.. Na B-35 se mi nelíbil pevný podvozek... Takové krásné tvary a najednou z toho čouhá takový kus železa Takže jako třetí je Avia B-135 | |
|
|
Z bombardovacích bych zařadil B-17 a Mosquito. | |
|
|
Schwalbe, teda Me-262 nechcem vyzerat ako nemcur, ale to lietadlo je ladne tobra tvarovane, nadhera... | |
|
|
No Spitfire a Avia-135 jsou ladnost sama. A k tomu bych ještě zařadil Dewoitine 520 | |
|
|
Fuky napsal(a) v č. 2: "Jednoznačně Avia B-35. Prostě drsná stíhačka, škoda, že zůstalo jen u prototypu..." Chybí ti tam jednička před 35 |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun