Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
to Fra Diavolo: To jsou skoro všechny letadla druhý světový!!! Opravdu se ti líbí P-39 Aircobra??? |
|
|
|
najkrajsie lietadlo je me 262.hned za nim jaky. | |
|
|
Zrovna jsem dodělal seznam letadel, které se mi líbí, a zjistil jsem, že je krapet delší, takže jsem to rozdělil na podle mě nejhezčí letadla: P-39 Spitfire Mk IX E Spitfire Mk V B P-40 K-1 Jak-3 a hezká letadla: P-47N P-51H F4U-5N MiG-3 La-7 La-5F Ki-61 FW 190 G-8 Bf 109 G-10 Tempest Me 262 A1 a ještě bombardéry: He 111 He 177 B-17 B-24 B-25 B-26 Lancaster ale jedná se pouze o muj názor. |
|
|
|
to brano: Omlouvám se-jde o ten vzhled. | |
|
|
Bart S.-a čo je nekvalitné na G55? Mimochodom názor témy je : VZHĽADOVO najlepšie lietadlo WW2. | |
|
|
Fuky: Avia B-35 byla vrcholem čs. leteckého průmyslu- prototyp byl zalétán v době mobilizace. Byl to první čs. jednoplošník s pevným podvozkem. Naproti tomu B-135 byla pozdější, novější a technicky dokonalejší (prý by se mohla rovnat Bf-109E), její vývoj však probíhal v létě 39 za dohledu Němců a posléze byla s motory Avia Ycrs - Hispano Suiza prodána do Bulharska, kde se (už velmi olétané) omezeně zúčastnily obrany proti náletům těžkých bombardérů v roce 44.. | |
|
|
no hlavně asi kvalita | |
|
|
Bart S. : A čo sa tebe na G55ke nepáči?Podľa mňa je super.Každý máme iný vkus.Inak som sa snažil vybrať nejaké naj zo všetkých hlavných bojujúcich strán. A čo je na talianskych strojoch zlé? Nechápem.OBJASNI. |
|
|
|
A co takovej Mig-3 ? To je taky pěknej kus,těch letadel je fakt dost. Dál bych moh jmenovat třeba Schwalbe, určitě taky La-7,Spita XIV. Nejvíc mě ale dostáva Do 335 | |
|
|
Ja bych byl jeste pro Tempest II, ale ten myslim nebyl ve WW2 bojove nasazen? | |
|
|
Fuky:co sem četla a hledala na netu tak Avia B-135 byla seriově vyráběná,ale B-35 byla jen prototyp-teda jestli sem to správně na těch stránkách pochopila... | |
|
|
Sakra já všude čtu tu Avii bez jedničky!!!! | |
|
|
Co takhle Me-323,to je nadhera co? | |
|
|
Ja bych asi jako nejhezci volil asi Fw-190A a pripadne La-5(7). | |
|
|
brano napsal(a) v č. 35: "Fiat G55" Jak se ti může líbit takový letadlo. A navíc italský!!! |
|
|
|
Ki61,Ki84,FW 190/Ta152,Mustang B/C,Mosquito,Ta154,He219,P-61,La7,SpitfireIX,M.C.2 05,Fiat G55,D520,Arsenal VG33,Avia B135.... | |
|
|
Nevim o cem tu debatujete krasavcem WW2 je jednoznacne SPIT ve vsech jeho verzich. | |
|
|
Algernon napsal(a) v č. 30: "Tom: Albatross? No, vlastně k názvu tématu to nemusí (nutně) bejt bojové éro. Tudíž, promiň, já jsem pro ten DH-91." Hmmm, ovšem ona DC-5 je taky docela sexy... To je dobrej tip. Jenže já znám asi jen deset fotek a na netu jsem viděl asi tři naivní malůvky. Hned máme o čem psát |
|
|
|
Ze stíhacích se mi líbí Fw 190, Mustang Z bombardérů Junkersy |
|
|
|
Já bych také, jako mnoho dalších volil Mustanga. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun