Volkssturm, Hitlerjugend...
|
|
---|---|
Sekvoj: například tady: www.uniforminsignia.net/index.php?p=state&am... Jinak není špatné napřed zkusit Google |
|
|
|
Hej lidi prosím vás nevíte,kde bych sehnal nějaké stránky s hodnostmi ve wehrmachtu?SS a volksturmu a jejich uniformy.Dík moc | |
|
|
Algernon napsal v č. 73: Jo, já sem si spletl čísla "A nebyla to, náhodou, třeba Červená Karkulka, kdo zde napsal příspěvek č. 68..?" |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 71: "Hmm, a můžeš mi prozradit, co jsem asi tak psal ve svém 67..?" No však jo |
|
|
|
Rixen napsal v č. 68: Hmm, a můžeš mi prozradit, co jsem asi tak psal ve svém 67..?
"No tak to tam našlo jenom něco o vlkodlacích"
karaya1 napsal v č. 67: To vytučněné bylo jemnou narážkou na to, že musíš zadat více slov, ne pouze jedno.. Co takhle"Pokud se chceš dozvědět něco víc, buď onu knihu (...) nebo klasicky google.com a různé kombinace klíčových slov (na jednoduchý dotaz »Werwolf« Ti to nenajde to, co potřebuješ)" www.google.com/search?hs=lvO&hl=cs&c... www.google.com/search?hs=uvO&hl=cs&c... A jistě přijdeš i na jiné. Jak jednou moudře pravil náš informatikář — „že to vy nenajdete, neznamená, že to na Internetu není“. |
|
|
|
Pisu o tom v knihe HITLEROVO NĚMECKO od Hughesa a Manna, vydavatelstvo Columbus. | |
|
|
Dzin napsala v č. 66: Su to jednotky nemeckych vojakov ( najcastejsie prislusnikov SS ) , ktori sa po skonceni vojny skryvali a napadali spojenecke jednotky, no velky efekt to nemalo. "Vlkodlak. Jinak to měl být příslušník partyzánských jednotek, které měly vzniknout na území Německa po jeho okupaci Spojenci a vést proti ně |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 67: No tak to tam našlo jenom něco o vlkodlacích "na jednoduchý dotaz »Werwolf« Ti to nenajde to, co potřebuješ)" |
|
|
|
Rixen napsal v č. 65: Správě se to píše Werwolf."Ví, že to do tohoto téma nepatří, ale něco jsem četl a tam byl výraz Wehrwolf. co je to ten Wehrwolf?" Knihu na toto téma (není problém ji v knihovně najít) napsal i Leo Kessler (nebo Charles Whiting, teď si nejsem jistý, který pseudonym zrovna použil ). Pokud se chceš dozvědět něco víc, buď onu knihu (...) nebo klasicky google.com a různé kombinace klíčových slov (na jednoduchý dotaz »Werwolf« Ti to nenajde to, co potřebuješ) |
|
|
|
Rixen: Vlkodlak. Jinak to měl být příslušník partyzánských jednotek, které měly vzniknout na území Německa po jeho okupaci Spojenci a vést proti němu dál boj. | |
|
|
Ví, že to do tohoto téma nepatří, ale něco jsem četl a tam byl výraz Wehrwolf. co je to ten Wehrwolf? | |
|
|
DuGalle: Neboj, já bych o řízení nežadonil ani kdyby nevím co. To spíš je na mě vyvýjen v tomto směru stálí nátlak. |
|
|
|
Jo ty myslíš auto Hlavně že vím, komu nemám půjčovat svoje i kdyby žadonil jako Jezinky |
|
|
|
DuGalle: Až takhle, ikdyž teď už je to 9 let... A měl jsi vidět kamaráda, jak zešedivěl, když mě přemluvil, že je to hrůza a jdem se projet, ať si to zkusíš... | |
|
|
Dzin napsala v č. 59: Až takhle, no fuj... "Hlavně když jsem ho 7 let nedržel v ruce..." |
|
|
|
Algernon: Ne, mám, ale snažil jsem se jim vysvětlit, že pokud už mám být v AČR, tak chci čas ztrávit poněkud účelněji a něco se naučit, než jen krouti volantem. Hlavně když jsem ho 7 let nedržel v ruce... | |
|
|
Podle typické armádní logiky jsem byl zdravotník. :o) Tedy původně jsem měl být podle ještě typičtější armádní logiky řidič sanitky... :o)) | |
|
|
aha, takova Mata Hari v kalhotach | |
|
|
Ondík (53): Tiež by som to skôr tipoval na nejakú Mata Hari. | |
|
|
DuGalle napsal v č. 52: Nejen to, ale i v tajné službě Jejího Veličenstva jako partnerka populárního 007. "Dzin sloužil u mažoretek, cožpak to není patrné na první pohled ?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Volkssturm, Hitlerjugend...