Identifikace bot
1-3 z 3
|
|
---|---|
Honza M. napsal(a) v č. 2: Ano velice se podobají "Pionýrkám" od Svitu. Za dob Československa se pod exportní začkou CEBO vyvážely na západ modernější verze které se prodávaly pod názvem "Monkey Boots" a byly dost popularní. Dodnes "Monkey Boots" vyrábí spousta západních firem a všechny odkazují na to že ty boty původně byly Československé armádní boty, nicméně googlení nic nenachází . "Teda já bych řekl, že to vypadá jako klasické pionýrky ze Svitu. Od těch mých (vyrobené koncem 70. let) se liší jen "srdíčkovým" švem na bocích nártu." |
|
|
|
Teda já bych řekl, že to vypadá jako klasické pionýrky ze Svitu. Od těch mých (vyrobené koncem 70. let) se liší jen "srdíčkovým" švem na bocích nártu. | |
|
|
Dobrý den, mám mensí oříšek. Dokáže někdo identifikovat tyto boty a potrvdit zda je používala naše armáda? Mělo by se jednat o Československé vojenské boty z období 2 sv. Děkuji edit: uvnitř ani vně bot není vyraženo nic podle čeho by se daly jakkoli identifikoavat Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
1-3 z 3
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Identifikace bot