Válečné zločiny
|
|
---|---|
Vydal to Ústav soudobých dějin Akademie věd ČR v rámci svých "Sešitů" - sv. 41. Zkus jim tam napsat - www.usd.cas.cz/ - měli by ti to být schopni poslat, pokud to tedy ještě mají, protože v jejich eshopu, jestli se dobře dívám, to už nevidím: www.usd.cas.cz/produkty?category=5 Jinak použij meziknihovní výpujční službu (pokud to tedy nemají přímo v ČB). Zajímat by tě mohly i další Staňkovy publikace (např. Perzekuce 1945 z roku 1996), jejich seznam: www.szmo.cz/pracoviste/su/stanek.htm |
|
|
|
cinik napsal v č. 4: V budějovické knihovně:"Máte někdo představu, kde by se to dalo v Českých Budějovicích sehnat?" arl.cbvk.cz/i2/i2.search.cls?ictx=cbvk&iset=2 |
|
|
|
egli napsal v č. 3: Dík. Máte někdo představu, kde by se to dalo v Českých Budějovicích sehnat? Případně někde objednat? Na internetových prodejnách jsem na to nenarazil... "T. Staněk, Poválečné "excesy" v českých zemích v roce 1945 a jejich vyšetřování, Praha 2005" |
|
|
|
T. Staněk, Poválečné "excesy" v českých zemích v roce 1945 a jejich vyšetřování, Praha 2005 | |
|
|
Pro začátek sháním někoho, kdo by mi mohl prodat, půjčit či oskenovat:
|
|
|
|
Zdravím. Trošku jsem rozjel na wikipedii budování článku na tohle téma, takže bych uvítal jakoukoliv pomoc. Pokud někoho z Vás napadne nějaký další zdroj či nápad, strašně bych uvítal spolupráci. cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_na_%C5%A0v%C3%A... Díky předem. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Válečné zločiny