Neslávne známe osobnosti v pozadí WW2
|
|
---|---|
Goebbels? Jo, jo, takovej malej pajdavej, strašně ukecanej.... | |
|
|
Saimon: to myslíš vážně? O Geobbelsovi si najdi něco na netu, pujč něco v knihovně, to ti tady nikdo posílat nebude. | |
|
|
Aký mate názor na prebehnutie Erwina Rommela od nacistov do protihitlerovskeho hnutia? Konal podľa vás rozvážne? | |
|
|
To fakt nic nemate? Alebo nechcete poslat? | |
|
|
Keby niekto z vás mal nejaké dokumenty alebo poznatky o Goebbelsovi a jeho živote, bol by som rád keby ste mi ich poslali na mail. | |
|
|
Jsem moc rád,že se líbí , neboj příště si dám GWB abych se "odborníkům" zavděčil... | |
|
|
DAVID M: Super ikona. Taková tady fakt chyběla. Kladu ji zhruba na stejnou úroveň s tou co si nyní zvolil xfish5 ..... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 78: Vždyť ty seš taky krásnej. "Krásne " |
|
|
|
Větší tyran byl Stalin. Hitelr byl větší hajzl. | |
|
|
enigma(65): Jan Tuna? Můj oblíbenec, na zprávy na Nově koukám hlavně kvůli němu!!!! | |
|
|
Saimon napsal v č. 74: Ne,dětem byl podán "velmi chutný dezert" s kapkou jedu.On s chotí se také otrávili... "Že vraj otravil injekciou svoje deti a manželku " |
|
|
|
Máte pravdu Goebbels bol riadny klamár, lepšieho diplomata si Hitler ani nemohol zvoliť. Ale zase tiež nenavidel židov presne ako Hitler. Že vraj otravil injekciou svoje deti a manželku a potom dal svetu zbohom aj on... |
|
|
|
ragaz: Tak nějak sem to myslel | |
|
|
Enigma: G. byl člověk na svém místě - ten by tě ukecal k nákupu dámských intimních potřeb a přesvěčil tě,že je v zájmu konečného vítězství potřebuješ | |
|
|
Jo Goebbels byl jedním z totálních fanatiků, který věřil v kult vůdce. Takových bylo mnoho. Na druhou stranu to byl velice schopným manipulátorem a člověkem na svém místě. Těžko by Hitler hledal tak schopného lháře, který i v dobách nejtěžších porážek německa dovedl přesvědčit lidi, že vlastně ta bída a utrpení jsou vítězství.... | |
|
|
|
|
Enigma(63) uchcávám!!! (omluva za to slovíčko...) | |
|
|
Jo , blbeček s "koňskou" hnátou, já teď dočítám "doktůrka" od D. Irvinga a ikdyž je Irving známej....tak jsou zde třeba i různé zajímavosti především ze soukromý(panic do 33!), ale celou knihou(jako ostatně i jeho dalšíma) se prolíná to přenášení zodpovědnost z Hitlera na druhé, dle něho právě "doktůrek" z Himlerem byli největší svině....Irving nejde v žádném případě brát jako seriozní autor,ale na druhé straně často čerpá z deníků ke kterým nemají jiní historici přístup-souhlasím s eglim-číst,ale obezřetně. Já docela mohl od něj Milcha(LW) a Sikorskiho(bohužel v eng.) | |
|
|
A bylo to hodně trapný. V u Tigra slavil tehdy Hrabal narozky a on ho oslovil pane Párale..... No Hrabal byl pěkně nasr... | |
|
|
To jsem viděl v jednom skvělém dokumentu. Na takové je třeba zavolat dr. Chocholouška |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Osobnosti
- > Neslávne známe osobnosti v pozadí WW2