Američtí výsadkáři
|
|
---|---|
No že váháš! Jasně že bych ho bral! | |
|
|
To DuGalle: Já s SS tentokrát nezačal a nejen věci od SS maj vysokou cenu To Bart: No ten od Adolfa bych klidně vzal. Neřikej že ty ne. |
|
|
|
A ukrad bys třeba celý jídelní servis? | |
|
|
Fra Diavolo napsal(a) v č. 99: "Víte za kolik se to dá dneska prodávat?" Nebýt toho, že každý chce mít super uniformu těch borců od SS, tak jsou ty ceny někde jinde... |
|
|
|
Já bych si pár suvenýru taky ulil, neřikejte, že vy ne. Víte za kolik se to dá dneska prodávat? | |
|
|
To zrovna netvdím, ale všude mohou být slušní lidé a krade každý národ. | |
|
|
Jo jo, Německo se skládalo ze zločinců a Mirků Dušínů. No o tom že by Německo roku 1945 bylo nějakou klenotnicí Evropy bych docela pochyboval. Během války hákoši to co nakradli po Evropě většinou povyměňovali za praktičtější věci, např. různé ersatz salámy a ersatz oblečení... | |
|
|
No když to nestihly odsud, tak to ze vzdálenějších míst taky asi moc nestíhali. A Amíci nekradli jen zlončincům, ale i obyčejným lidem. | |
|
|
Berchtesgaden nebyl to samé co Německo, krom toho to je zrovna zářný příklad toho "co skopčáci ukradli jiným a nestačili to ulejt do Švýcar"... | |
|
|
No já bych řekl, že docela jo. Konkrétně 101. výsadková obsadila Berchtesgaden kde toho málo rozhodně nebylo. | |
|
|
No a o tom to je, ono jim toho moc pod ruku nepřišlo, leda to co skopčáci ukradli jiným a nestačili to ulejt do Švýcar k příbuzným... | |
|
|
To bych neřekl. Američani brali úplně všechno co jim přišlo pod ruku. | |
|
|
Že nebylo ani z desetiny takové, jaké provozovali skopci na svém území... | |
|
|
Co si myslíte o rabování zejména ameřičany v Německu? | |
|
|
Tak se zase nečerti Najeď si na Září 1938 hned na začátek, tam jsem dostával kapky já za svoji přezdívku! | |
|
|
Pohli byste moji ikonku už nechat v klidu? Vždyt už ji tady nemam. | |
|
|
Bart: Podívej se, tobě je 15 let, ale to je jestě celkem brzo na to, aby ses hned začal ohánět obrázkem SS. Neber to jako urážku Tvého věku. Ale myslím si, že tak za 4-5 let by tě ani nenapadlo si tam něco takového narvat. Nechápu tu fascinaci jednotkami SS. Dal by sis jako ikonu třeba rudou hvězdu se srpem a kladivem? Asi ne, že jo? | |
|
|
to Fuky: docela se pleteš s tou ikonkou | |
|
|
Já si myslím, že by žádná 101. vzdušná výsadková divize neexistovala... | |
|
|
Ako by podľa vás dopadol Bastogne, nebyť generála Pattona, ktorý sa so svojou 3. armádou prebojoval do mesta a pomohol 101. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Američtí výsadkáři