Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
Nalezené příspěvky
|
|
---|---|
pasik napsal v č. 3364:
"Když se ale opíráš o tu historii, tak já marně hledám na mapě ČR tu Moravu a Slezsko."
pasik napsal v č. 3364: Jak už jsem snad i tobě srozumitelně vysvětlil (viz příspěvek č. 3370) a ilustroval, území Moravy a Slezska může průměrně inteligentní a vzdělaný jedinec na mapě ČR bez větších problémů najít, ten kdo není alespoň průměrně inteligentní tak se k tomu může progooglovat; a ti vzdělanější z nás si dokonce vybaví i spojení "My občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku" z Preambule Ústavy." K tomu není, co dodat, historické hledisko používáš jen tam, kde se to hodí :(" O nutnosti trvat na historickém územním uspořádání a správním členění jako podmínce platnosti historických nároků bys přesvědčil možná tak nanejvýš doc. Chocholouška - jenomže ti mohu prozradit, že jeho souhlas s tebou by nebyl úplně upřímný, nýbrž diktovaný terapeutickými ohledy. Takže tvoje snaha podsunout mi nějakou nekonsistenci anebo selektivnost aplikace historického hlediska je sice dojemná, ale od samého počátku zcela podminovaná limity tvých znalostí a duševních schopností - možná bys přesvědčil kupičku slizu, ale žádná složitější organická hmota tvé stanovisko k obsahu historického státního práva sdílet nebude. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
- > Výsledky h...