Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…
|
|
---|---|
Willi napsal v č. 136: Vždyt to byl Playboy Říše. "MYslíte že bol Goring homosexuál??" |
|
|
|
Brunnere, pointa predsa nebola v tých chlapcoch, ale v niečom úplne inom. Ale netráp sa s tým. | |
|
|
Willi napsal v č. 142: To je pravda. Dokonca si kvôli tomu zriadil svoju "Liebestandarte" s peknými mladými chlapcami. Som to niekde čítal. "Ale aj Hitler mal také sklony to nevieš???" |
|
|
|
Konrad Heiden: adolf hitler - cesta k moci. | |
|
|
Willi napsal v č. 147: A jak se ta kniha jmenuje? "V knihe o ktorej som tu hovoril či ju niekto čítal." |
|
|
|
Langos napsal v č. 143: Říkám
"Neříkej!"
Langos napsal v č. 143: V knihe o ktorej som tu hovoril či ju niekto čítal. "Jo?? A kde?" |
|
|
|
já se dnes nějak u počítače nemohu udržet smíchy a nestíhám sledovat diskuse napříč fórem a dělat u toho něco smysluplného | |
|
|
Zrovna jsem chtěl konstatovat, jak se nám to tady hezky slejzá dohromady, a najednou přijde mbbb | |
|
|
Eva Braunová byl převlečenej pikolík | |
|
|
Willi napsal v č. 142: "Niečo som počítal." Jo?? A kde?
Willi napsal v č. 142: Neříkej! "Ale aj Hitler mal také sklony to nevieš??? A aj Rhom a podobne..." |
|
|
|
Langos napsal v č. 140: Niečo som počítal.
"Nevim, ty o tom snad něco víš?"
Andy napsal v č. 141: Ale aj Hitler mal také sklony to nevieš??? A aj Rhom a podobne... "No to by potom asi nemohol byť ríšsky maršál, lebo homosexuáli v Tretej ríši boli väčšinou deportovaný do KT" |
|
|
|
Willi napsal v č. 136: No to by potom asi nemohol byť ríšsky maršál, lebo homosexuáli v Tretej ríši boli väčšinou deportovaný do KT "MYslíte že bol Goring homosexuál?? " |
|
|
|
Willi napsal v č. 136: Nevim, ty o tom snad něco víš? "MYslíte že bol Goring homosexuál?? " |
|
|
|
čítali ste niekto knihu od Konrada Heidena adolf hitler cesta k moci? Ak áno čo na nu hovoríte?? | |
|
|
mbbb napsal v č. 137: No a?? Som to niekde počul... "to sou starosti" |
|
|
|
Willi napsal v č. 136: to sou starosti "MYslíte že bol Goring homosexuál??" |
|
|
|
MYslíte že bol Goring homosexuál?? | |
|
|
Dobeš - Kopřiva - Pavlovský (+ Litoš), znamenají kvalitu vždy. | |
|
|
Tak som o tom zistil, že tam hrá Jaroslav Dušek z Horem Pádem a režíruje to Marek Dobeš. To by malo znamenať super zábavu. | |
|
|
dzin: Nevieš kto hrá toho Hitlera? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Osobnosti
- > Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…