Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Pod tímto článkem najdete odkazy na příslušnou literaturu: www.fronta.cz/dotaz/partyzansky-oddil-smrt-f... | |
|
|
Kde bych mohl sehnat informace o členech partyzánské skupiny Smrt fašizmu, která bojovala v květnu 1945 u Slivice (okr.Příbram). Hledám Karla Maršíka nar. v Žežicích Klimeš Jiří | |
|
|
sosák napsal v č. 1809: Ahoj.Tak jak to vypadá s tím infem na Vlasatý? "Kámoš teda neni ve věku že by pamatoval Vlasovce, ale můžu se ho zeptat, možná bude něco vědět. " |
|
|
|
Zdravim rad by som zohnal detailny plan na panzerschreck najlepsie aj s rozmermy az niekto vie kde budem velmi povdacny naozaj dopredu dakujem | |
|
|
Splinter1 napsal v č. 1808: Kámoš teda neni ve věku že by pamatoval Vlasovce, ale můžu se ho zeptat, možná bude něco vědět. "netušíš jestli je u vás někdo ve věku a znáš ho co by tu dobu pamatoval?" |
|
|
|
To vím,no...mě zajímá vše o Vlasovcích a vše o lágrech na Horažďovicku pro zajatou německou armádu..netušíš jestli je u vás někdo ve věku a znáš ho co by tu dobu pamatoval? | |
|
|
Splinter1 napsal v č. 1806: Já bydlim u Lnář, to že tady byla soustředěna 1. divize ROA to asi budeš vědět, ale jestli byl někde u Horažďovic lágr pro Vlasovce, tak to nevim. "Zdravím.Chtěl bych poprosit někoho ze zdejších a hlavně znalejších věci která se týká Vlasovců a lágrů na Horažďovicku,jestli by nevěděl o těchto záležitostech více než já (páč já nevím skoro nic ).Díky moc za odpovědi nebo rady kam se jít optat nebo kde hledat. " |
|
|
|
Zdravím.Chtěl bych poprosit někoho ze zdejších a hlavně znalejších věci která se týká Vlasovců a lágrů na Horažďovicku,jestli by nevěděl o těchto záležitostech více než já (páč já nevím skoro nic ).Díky moc za odpovědi nebo rady kam se jít optat nebo kde hledat. | |
|
|
Zaitzevgrad napsal v č. 1804: na reenactor.cz moc originálů není."já osobně nakupuji zde www.reenactor.cz/ Německé, Americké, Anglické" z paměti třeba www.armyzdar.cz můžu doporučit |
|
|
|
frsta napsal v č. 1789: já osobně nakupuji zde www.reenactor.cz/"dobry den jsem zacinajici sberatel .potreboval bych prosim poradit kde mohu sehnat origo veci cepice ,kabaty dyky ,noze ,helmy prakticky vsechno 2 svetova nemecko.nebo jestli nekdo rozprodavate ,nabidnete dekuji predem moc dekuji mailto:[email protected]" Německé, Americké, Anglické |
|
|
|
Nevíte někdo kde sehnat optiku na kar98k Zeiss JENA Zielvier-popřípadě link ;) děkuji předem. | |
|
|
Zdravím.Ví někdo něco o pohybu a působení 1-4 ost reiter 580 na konci války na našem území. | |
|
|
Pavel Šrámek napsal v č. 1800: prosil bych taky o jedno jestli je to možné :) "Posílám ti to na mail." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1799: Posílám ti to na mail. "Pánové, neuměli by jste mi někdo okopírovat vládní nařízení č. 382 z 23. prosince 1938?" |
|
|
|
Pánové, neuměli by jste mi někdo okopírovat vládní nařízení č. 382 z 23. prosince 1938? děkuji předem |
|
|
|
Koupím či vyměním veškeré Identifikační známky z 2sv. především Německo a US. | |
|
|
Dobrý den, jmenuji se Karel, já jsem z Belgie a rád bych si dopisovat s lidmi ze všech zemí, kteří stejně jako já miluje, zejména druhé světové války opevnění. Bohužel jsem se mluvit francouzsky E-mail: [email protected] I speak french |
|
|
|
Nejjednodušší cestou je podat konkrétní dotaz pracovníkům VHA, e-mail: [email protected] Popřípadě písemně na adresu archivu. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1794: jj, zkoušel Honzo. To mě právě přivedlo na stopu, že existují osobní karty jednotlivých legionářů, které musí být přeci jen obsáhlejší a zda jsou v moci VÚA v Praze. "Tuhle hračku jsi zkoušel, Eriku? www.vuapraha.cz/Pages/DatabazeVHA/DatabazeLe..." |
|
|
|
Tuhle hračku jsi zkoušel, Eriku? www.vuapraha.cz/Pages/DatabazeVHA/DatabazeLe... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte